Välkommen

Kurser 2021

Privatträning

Aktuellt

Om mig

Galleri

 

Privatträning / Coaching / Gruppträning

Om din hund har svårt att koncentrera sig tillsammans med andra hundar? Då kanske privatträning är något för dig, för att senare lättare kunna fokusera på dig även i kursform.
Jag hjälper dig och tittar på träningsmetoder som passar dig och din hund.
Har du problem i vardagen? Till exempel fotgående, stadga i vardagssituationer, inkallning, möten med andra hundar m.m. Då kan du snabbare bli av med problemet med hjälp av privatträning.
Är ni ett träningsgäng som har liknande problem? Då kan ni komma mellan 2 till 4 deltagare ihop.
Pris: 600 kr (1-1,5 timme)
1500 kr (3 x 1 timme alt. 6 x 30 min.)

Samtal

Våra hundar är komplicerade varelser och kan ibland vara svårbegripliga. Kanske har din hund helt plötsligt börjat med nya beteenden som du varken kan ändra eller förstå. Vad kan det bero på och hur kan jag göra för att få bukt med problemet? Under en timme får du rådgivning för att reda ut orsaken bakom beteendet och förslag på hur du går vidare.
Pris: 350 kr

Träning av specifika problem

Man kan av olika anledningar få både stora eller små problem med sin hund. Ofta har man fastnat i en negativ spiral och behöver hjälp utifrån. För att nå en varaktig lösning behandlar jag orsakerna bakom problemet, inte symptomen.

Vid första tillfället gör vi en utredning där vi ställer många frågor, för att komma fram till orsakerna bakom problembeteendet. Jag som utbildad problemhudskonsult guidar er sedan med hjälp av träningsprogram, ev. remiss till veterinär mm, allt för att nå ett bra resultat. Sammanlagt är det tre till fyra träffar med ca tre veckors mellanrum. Vid behov eller särkilda önskemål gör jag även hembesök.

Några av alla de saker man kan söka hjälp för...
Separationssvårigheter / Ensamhemma-problem
Aggressivitet - mot tex. människor eller andra hundar
Rädsla - för hundar, människor, miljö, ljud.
Med mera, med mera...

Pris: 1500 kr (3 x 1,5 timmar)

Vägbeskrivning:
Se längst ner på denna sida.
GPS Lat N 58 29 20 Lon E 16 19 5